Samstag, 25. Juli 2009
سایت روزنامه سبز و مامانم اینا با هم میباشندhttp://rooznamesabz.blogspot.com/
Freitag, 24. Juli 2009
Donnerstag, 23. Juli 2009
منبع روسی: کشتی خامنه ای و احمدی نژاد گرفتار طوفانی سهمگین/ ایران پرس نیوز
نقش زنان در این جنبش واقعا بی نظیر و مثال زدنی بوده و هست( ویدیویی از تظاهرات٢ تیر)
فراخوان به تظاهرات در برلین آلمان در 25 جولای/مونیخ آلمان/هامبورگ آلمان/ فرانکفورت آلمان
سازمان های بين المللی مدافع حقوق بشر با انتشار فراخوان مشترک، روز شنبه 25 جولای (سوم مردادماه) را روز جهانی همبستگی با جنبش مردم ايران اعلام کرده اند. این فرصت مناسبی است که به گوش دولت ها و نهادهای بين المللی برسانيم که رژیم جمهوری اسلامی مشروعيت ندارد، مردم ايران خواهان تغيير اوضاع و استقرار آزادی و دمکراسی اند و برای آن مبارزه می کنند.
در این روز به فراخوان سازمانهای مدافع حقوق بشر، میتینگ ها و تجمعاتی در سراسر جهان برای همبستگی با ملت ایران و حمایت از مبارزات آنان برگزار می گردد. در برلین نیز به دعوت سه سازمان عفو بین الملل، گزارشگران بدون مرز و P.E.N، آلمانی ها و ایرانیان در Potsdamer Platz برلین تجمع خواهند کرد.
زمان: شنبه 25 ژوئیه، از ساعت 13 تا
سازمان های بين المللی مدافع حقوق بشر با انتشار فراخوان مشترک، روز شنبه 25 جولای (سوم مردادماه) را روز جهانی همبستگی با جنبش مردم ايران اعلام کرده اند. این فرصت مناسبی است که به گوش دولت ها و نهادهای بين المللی برسانيم که رژیم جمهوری اسلامی مشروعيت ندارد، مردم ايران خواهان تغيير اوضاع و استقرار آزادی و دمکراسی اند و برای آن مبارزه می کنند.
توجه کنید در روز شنبه راهپیمائی ایرانیان در المان شهر فرانکفورت ساعت 19در(um 19.00 Uhr am Römerberg) میباشد ایرانیان عزیز همراه خود شمع بیاورند که بعد از تظاهرات در کنار رود ماین حرکت خواهیم کرد و به یاد شهدای ازادی شمع روشن خواهیم کرد
سازمان های بين المللی مدافع حقوق بشر با انتشار فراخوان مشترک، روز شنبه 25 جولای (سوم مردادماه) را روز جهانی همبستگی با جنبش مردم ايران اعلام کرده اند. این فرصت مناسبی است که به گوش دولت ها و نهادهای بين المللی برسانيم که رژیم جمهوری اسلامی مشروعيت ندارد، مردم ايران خواهان تغيير اوضاع و استقرار آزادی و دمکراسی اند و برای آن مبارزه می کنند.
تظاهرات در هامبورگ شنبه
بيست و پنج جولای روز همبستگی
ايرانيان در سراسر جهان
آدرس: هاخ من پلاتس
ازساعت 13 الی 16
Mittwoch, 22. Juli 2009
Dienstag, 21. Juli 2009
فشار چندجانبهی علمای قم بر رهبر/ از ایران پرس نیوز
خبرهای رسیده حاکی از آن است که چند تن از علمای برجسته قم به آیتالله خامنهای فشار میآورند تا به جای ادامه جانبداری از احمدینژاد، اعتراضات مردم و انتقادات علما را بپذیرد و بحران سیاسی موجود را با تدبیر حل کند.
طبق گزارشهای رسیده، قرار است به زودی آیتالله جوادی آملی و آیتالله امینی به نمایندگی از طرف جمعی از علما که به درخواست هاشمی رفسنجانی برای پیگیری حل بحران کنونی تشکیل شدهاند، با آیتالله خامنهای دیدار کنند و دیدگاههای آن جمع را به وی منتقل سازند.
در همین حال خبرهای دیگر حاکی است تعداد دیگری از روحانیون بلندپایه نیز به طور جداگانه در جلساتی با رهبری، انتقادات تندی به وی وارد كرده اند. در یكی از این موارد، آیت الله خرازی، عضو برجسته جامعه مدرسین، دیهی خونهای ریخته شده را به گردن رهبری دانسته است.
همچنین یك منبع موثق نیز خبر داده که در جلسه سه شنبه گذشته هاشمی با رهبری كه فضای تلخی هم بر آن حاکم بوده، رهبری از هاشمی خواسته كه در مراسم تنفیذ شركت كند، اما وی با عصبانیت از پذیرش این درخواست امتناع ورزیده و به دلیل تلخی فضا، رهبر در مورد خطبههای نماز جمعه هم بحثی را پیش نكشیده است.
سیر تکاملی نیروهای سرکوبگر
خامنه ای بنام ملت ایران دیروز چک بی محل کشید/ پيك نت!
دوشنبه(29 تیر)، علی خامنه ای به بهانه مبعث پیامبر اسلام، برای مقامات و کارگزاران نظام که آشکارا از شمار آنها دیدار به دیدار کمتر میشود، بار دیگر کودتای 22 خرداد را تائید کرد. علی خامنه ای یکبار دیگر چشم به دوربین سیمای جمهوری اسلامی و از این طریق، چشم در چشم ملت ایران دوخته و بنام "ملت" اعتراضات مردم به کودتای انتخاباتی را اغتشاش خواند. او یکبار دیگر رسانه های خارجی را عامل تحریک مردم معترض معرفی کرد!
منظور او از رسانه های خارجی دو تلویزیون بی بی سی و امریکا و دو رادیو فارسی زبان در آلمان و فرانسه باید باشد که با احتیاط کامل برخی اخبار مربوط به جنبش مردم را منتشر می کنند. او انتظار دارد این رسانهها نیز لااقل اگر با سیمای جمهوری اسلامی همسو نشده و به بلندگوی "دروغگوئی" تبدیل نمی شوند، "خفه" شوند، تا تا کودتاچی ها هر کار می خواهند با مردم بکنند.
خامنه ای مردم ایران و سیاستمداران ایران را نادان خطاب کرد و گفت:"دشمنان ملت ایران از رسانه های خود، علنا برای گروه های غافل و نادان اغتشاشگر دستورالعمل چگونگی ایجاد نا امنی، تخریب و در گیری پخش می کنند و از طرف دیگر، مدعی می شوند که در امور داخلی ایران دخالت نمی کنند در حالیکه آشکارترین دخالت ها را انجام میدهند."
علی خامنه ای که معلوم نیست از این سخنرانی تا آن سخنرانی در سلول انفرادی زندگی می کند و از خیابان های ایران خبر ندارد و یا دقیقا همه چیز را می داند و نعل وارونه می زند، در ادامه گفت:
"البته رسانه های استکباری بمنظور حمایت از اغتشاشگران، آنان را مردم می نامند در حالیکه مردم، آن جمعیت میلیونی است که به محض دیدن این اغتشاشگران و مفسدان، خود را کنار می کشند و آنها را با دیده نفرت و انزجار نظاره می کنند."
میلیون های ایرانی اگر به صفحه تلویزیون های خود پس از شنیدن دروغ رهبر در روز مبعث پیامیر اسلام "تف" نکرده باشند و بر گوینده این دروغ "لعنت" نفرستاده باشند، ملاحظه جد گوینده را کرده اند.
خامنه ای اضافه کرد که اعتراضات نسبت به نتیجه انتخابات ناشی از توطئه "دشمن" و این حوادث این تجربه و درس را به همراه خود داشت که حتی در زمانی که حرکتی بزرگ در کمال آرامش و ثبات انجام میگیرد، نباید از نقشه و کید دشمن غافل ماند."
به این ترتیب و با این سخن، تظاهرات مسالمت آمیز مردم نیز نباید برگزار شود زیرا دشمن آن را تحریک می کند!
تکلیف احمدی نژاد که روشن است، اما علی لاریجانی و آیت الله شاهرودی که بعنوان بازماندگان سران نظام درکنار دست علی خامنه ای نشسته بودند نیز، لابد جرات نکردند پس از این سخنان به "آقا" بگویند: پس آن همه تظاهرات مسالمت آمیز مردم در سال 57 که منجر به سقوط شاه شد، ناشی از نفوذ و نقشه انگلیس بود؟ و اگر مردم اینچنین تبلیغ شوند، پیش خود تصور نمی کنند که شما را هم انگلیس ها آوردند؟
در بخش دیگری از این سخنرانی تهدید آمیز، او خبرگان و مراجع را "نخبگان" معرفی کرد و نسبت به ادامه عدم تائید کودتا و مخالفت با سرکوب مردم هشدار داد. هشداری که ظاهرا علی اکبر هاشمی رفسنجانی، محمد خاتمی، کروبی، موسوی را نیز شامل می شود.
عدم تمرکز علی خامنه ای در سخنان روز گذشته اش، تکرار چندباره برخی کلمات و فاصله میان جملات و سرانجام تهدیدی که نخبگان را کرد، همگی نشان داد که او بشدت نسبت به موقعیت خود احساس خطر کرده است و سرنوشت خود را به سرنوشت احمدی نژاد پیوند زده است. امری که اگر تاکنون نیز اینچنین نبوده، اکنون دیگر چنین شده است.
او گفت "هر فردی، با هر موقعیتی، اگر بخواهد جامعه را به سمت ناامنی سوق دهد، از نظر عموم ملت ایران، انسان منفوری است."
او از بیان این جمله هدف خود را دنبال کرد، اما مصداق واقعی چنین جمله ای خود او می تواند باشد، زیرا با کودتای انتخاباتی و فرمان سرکوب خونین مردم بیشترین نقش را در ناامنی ملی بوجود آورده و اگر نداند که می رود تا در جایگاه منفورترین روحانی و چهره حکومتی قرار گرفته و احمدی نژاد را پشت سر بگذارد.
خامنه ای در ادامه این تهدید گفت: "نخبگان مراقب باشند، زیرا در امتحان عظیمی قرار گرفته اند و موفق نشدن در این امتحان، تنها مردود شدن نیست، بلکه موجب سقوط آنان خواهد شد. تنها راه رهایی از سقوط نخبگان ملاک قرار دادن خرد و عقلانیت است و البته عقلانیت، این سیاسی کاری های متعارف نیست زیرا سیاسی بازی ها، خلاف عقل است و کسانی که سیاسی کاری را اقدام عقلائی می دانند، اشتباه می کنند."
او که آشکارا از گسترش پایگاه مردمی هاشمی رفسنجانی وحشت زده شده، پیشنهادی های هاشمی رفسنجانی در نماز جمعه تهران "بازی سیاسی" نامید و نشانه بی عقلی!
خامنه ای در ادامه همین بخش، مراجع مذهبی را که تاکنون کودتای انتخاباتی را تائید نکرده و او را در بن بست قرار داده اند گفت: "همه باید مراقب گفتار و مواضع خود و حتی نگفتن های خود باشند، زیرا نگفتن مسائلی که باید گفت، عمل نکردن به وظیفه است و گفتن مسائلی که نباید گفت، عمل کردن بر خلاف وظیفه است. آیا سخنان و موضع گیری های ما برای رضای خدا و با نیت اخلاص است یا اینکه برای جلب توجه برخی افراد(بخوانید ملت ایران) نباید خود را فریب دهیم."
پيك نت/ "سید علی تنهاست"محسن کدیور
علیرغم اینکه بسیجیهای محترم، با شور و حرارت تمام در هر نماز جمعه و دیگر مراسم سیاسی مذهبی با شعار سازمانی خود "ما اهل کوفه نیستیم، علی تنها بماند" با شبیه سازی با صدر اسلام، اعلام میکنند که با بودن ایشان در گرد آقا و مقتدایشان حضرت آیت الله سید علی خامنه ای، معظم له، برخلاف امام علی ابن ابی طالب (ع) در نیمه دوم دهه چهارم هجری در شهر کوفه تنها نیستند؛ اما به نظر میرسد بر خلاف این شعار آشنا، علی بتدریج تنها شده است، بسیار تنها. زیرا در کنار خیل بسیجیهائی که بالاخره به لحاظ سازمانی و مقررات شبه نظامی نمیتوانند علی را تنها بگذارند، ملاک تنها نبودن درادبیات رایج شیعی، برخورداری از پشتیبانی قابل توجه علما، فقها و مراجع است. بیشک تنهائی علی با سیاهی لشکرعزیزانی که بالاخره علیرغم شور و احساس غیرقابل انکار برخی، حقوق میگیرند، رفع نمیشود. اما علی در حوزه تنهاست. اخیرا تعداد حامیانش در میان علمای شاخص به زحمت به تعداد انگشتان یک دست میرسد. در میان مراجع تنها یک نفر به رئیس جمهور نورچشمی معظم له تبریک گفت و اتفاقا آن یک نفر هم از دیدگاه جامعه محترم مدرسین حوزه علمیه قم در زمره «مراجع جائز التقلید» به حساب نمیآید. (برای اطمینان بیشتر به سایت این تشکل حوزوی مراجعه کنید.) پس از مراجع در میان علمائی که در حوزه قم اصطلاحا آیت الله محسوب میشوند کسانی که پس از نماز جمعه تاریخی 29 خرداد، ایشان را فصل الخطاب دانستند عبارتند از حضرات آیات شیخ محمد یزدی، شیخ محدتقی مصباح یزدی و شیخ مرتضی مقتدائی. حتی ائمه جمعه قم (حضرات آیات امینی، جوادی آملی و استادی) هم با ظرافت خود را کنار کشیدند و بر تفکیک قوا تأکید کردند و از راهپیمائی هتاکانه برخی طلاب در قم گلایه کردند. آیت الله محمد یزدی در انتهای مصاحبه اخیرش با خبرگزاری ولائی فارس در مورد تحصن عدهای از طلاب در جریان انتخابات گفته است: «این افراد هم مجوز داشتند و هم نداشتند؛ یعنی از مسئولان بالاتر اجازه گرفته بودند، اما از مقامهای پائینتر اجازه نداشتند.» با درک این سخن معنای "قانونی بودن" در فرمایشات مقام رهبری بهتر درک میشود. طلابی که در دفاع از تصمیمات مقام معظم رهبری به مراجع و ائمه جمعه قم اهانت کردند، نیازی به اخذ مجوز از مراجع ذیصلاح نداشتند، چرا که از مقامات عالی رتبه مأموریت داشتند. در نظام ولائی حتی راه پیمائیهای "خودجوش" هم نیاز به امریه و مجوز شرعی از مقام ولایت دارد. درست است که ائمه محترم جمعه کشور و نمایندگان محترم ولی فقیه در نهادهای مختلف از جمله سپاه و ارتش و بسیج و ادارات و ... همگی قاطبتا از تصمیمات اخیر معظم له حمایت کامل کرده اند، اما تمام این سروران از منصوبین معظمله هستند و از ایشان حقوق میگیرند و در صورت عدم حمایت از مقام خود عزل میشوند، لذا پشتیبانی ایشان بواسطه عدم استقلالشان فاقد ارزش حقوقی است. نتیجه اینکه علی در میان عالمان دین و فقیهان اهل بیت به شدت تنهاست. اکنون پرسیدنی است چرا علی تنها شده است؟ پاسخ چندان دشوار نیست. علی تنها شده چون از سنت پیامبر رحمت (ص) دور شده است. قرآن به صراحت به پیامبر خدا میفرماید اگر خشن و غلیظ القلب باشی مردم از حولت پراکنده میشوند. راز تنهائی علی دور شدن از "رحماء بینهم" است. علی تنها شده چون از سیره امام علی فاصله گرفته است. امام علی (ع) هرگز اجازه نداد مستقبلین به دنبالش بدوند. او صریحا به اهالی شهر انبار اعتراض کرد که به شیوه شاهان ایران به استقبال و بدرقه من نیائید و دنبال مرکب من ندوید. امام علی (ع) هرگز منتقد غیرمسلح را سرکوب نکرد، به زندان نیفکند و نکشت. او با منطق قوی خود به منتقدان تند زبانش پاسخهای منطقی داد. امام علی(ع) همواره نصیحت به ائمه مسلمین و امر به معروف و نهی از منکر را حق مردم میدانست و آنان را تشویق میکرد به این وظیفه شرعی خود عمل کنند. امام علی (ع) هرگز کسی را به زور به بیعت با خود مجبور نکرد و آنان را که با او بیعت نکرده بودند هرگز به زندان نیفکند و از حقوق و امتیازات اجتماعی محروم نکرد. امام علی هرگز منتقدان و مخالفانش را نه به زندان افکند و نه در زندان با فشار به اقرار واداشت و هرگز مخالفی در زندانش کشته نشد. امام علی (ع) به شدت استاندارنش را از ریختن خون بیگناهان برحذر داشته به ایشان یادآوری میکرد که مردم یا هم دین تواند یا هم نوع تو، پس با ایشان مهربان باش. امام علی (ع) زمانی که شنید برخی سپاهیانش به زور زیور از پای دخترکی یهودی در سرزمین تحت حکمرانی او در آورده اند، همچون مارگزیده به خود میپیچید و میگفتای کاش علی مرده بود و چنین مصیبتی را نمیشنید. آری امام علی (ع) اینگونه بود برادر بسیجی. امام علی (ع) 23 سال بخاطر عظمت اسلام از حق شخصی گذشت و چون مردم توانائیهای او را نشناختند و به او اقبال نکردند خانه نشین شد. این همان حدیثی است که آیت اللههاشمی رفسنجانی در خطبههای نماز جمعه 25 تیر تهران از زبان پیامبر (ص) به آن اشاره کرد. علوی بودن یعنی وقتی حاکم دانست از پشتیبانی اکثریت مردم برخوردار نیست، حکومت را رها کند، چرا که حکومت بدون رضایت مردم مشروعیت ندارد. به قول ابن فهد حلی (رحمة الله علیه) حکمرانی بدون رضایت مردم مجاز نیست. اینکه مجمع روحانیون مبارز در بیانیه تاریخی 28 تیر خود برای برون رفت از بحران عدم مشروعیت نظام، رفراندم را پیشنهاد کرده به همین دلیل است. اگر میزان رأی مردم است، اکنون که اکثریت - یا به نظر حکومت حداقل یک سوم مردم - در امانتداری، صداقت و عدالت دست اندرکاران نظام شک کردهاند و علیرغم نصیحت مشفقان، حکومت در نزاعش با مردم به حکمیت مراجع هم تن نداد، تنها راه بازگرداندن جمهوریتِ در شرف احتضارِ نظام و زدودن تنهائی علی، تن دادن به رفراندم البته با ناظرانی امین و مورد اعتماد مردم است. مردم صاحبان اصلی نظام و مالک سرنوشت خودند. هرگونه تصرفی در ملک مشاع، بدون اجازه صاحبانش غصب و تصرف عدوانی محسوب شده، شرعا حرام است. خوش بود گر محک تجربه آید به میان تا سیه روی شود هر که در او غش باشد 28 تیر 1388 |
Montag, 20. Juli 2009
وای بحال نخبگانی که بخاطر سقوط از دیده رهبر، از دیدگان این ملت نجیب و فهیم و مظلوم بیافتند ( نقدی به سخنان خامنه ای
تاریخ نشان داده که هیچگاه دیکتاتوران به میل خود رفته باشند و اینکه خودرا نیم من کرده باشند، بخاطر دارید انچه را که برای صدام پیش امد، تا اخرین لحظه وزیر اطلاعاتش میگفت همه چیز امن و امان است و .........! ولی دیدیم از ان ارتش چه ماند و بر صدام چه گذشت. لذا خامنه ای را به اعتقاد من اقای میرحسین بهتر از هر کسی میشناسد(مراجعه به اختلاف او و خامنه ای در خصوص زیاده خواهی خامنه ای برای معرفی چند وزیر کابینه مهندس موسوی) که دیدیم اقای موسوی قدمی هم از حق خود کوتاه نیامد و خمینی هم حق را به موسوی داد. لذا طرف صحبت من اول با خودمان و خودیها است که گه گاه توقع بیجا از موسوی د اشته که چرا ساکت است و او را بخاطر گذشته و چند مسءله دیگر میخواهند بکوبند! اقایان به اعتقاد من روش ایشان در این مبارزه ( نابرابر) برای گرفتن حق مردم ستودنی است و ایستادگی ایشان راستش تا بحال ! لااقل دید شخصی خود من را عوض نموده لذا پس توقع از سبزها میرود که به ان یا حسین ...میرحسین خود با حوصله و تعمق پایبند باشند. و دوم به گروهی که خامنه ای به انان گفت:
"نخبگان مراقب باشند، زیرا در امتحان عظیمی قرار گرفته اند و موفق نشدن در این امتحان، تنها مردود شدن نیست بلکه موجب سقوط آنان خواهد شد." لذا بنده به انان میگویم. اگر خامنه ای موفق به سرکوب و فرستادن مردم به خانه هایشان شود! فرق نمیکندکه شما ( رفسنجانی ، خاتمی، کروبی و موسوی) با او بیعت کنید یا نه، شما برای اینده ای که او در فکر میپروراند! مزاحم هستید، پس بدانید در کنار این ملت و حمایت این ملت شجاع و بی باک و محترم،شما را تهدیدی نیست ، پس بخصوص به اقایان رفسنجانی وخاتمی که تا بحال از خامنه ای رو دست خورده اند میگویم، توپ خامنه ای خالی است و جز ترساندن کاری نمیتواند بکند، و اینگونه بهتر است بگویم« که یه غلطی کرده و خود وا توش مانده» و راه برگشت را بخاطر غرور و امید به بکار بردن حیله که تا بحال در چند مورد او را نجات داده بسته است. ولی بدانید مردم ایران هر چه را که فراموش کند بقول نویسنده نیویورک تایمز ١- حقارت این کاهبرداری بزرگ در انتخابات (دروغ) و ٢- سوءاستفاده کنندگان و احیانا کسانی را که بر سر سرنوشت این مردم معامله کنند را نخواهد بخشید. در اخر مردم ایران راه خود را یافته و ادامه خواهد داد چه با شما و چه بی شما. سبز بمانید و دیگران را به این سبزی دعوت کنید
سخنان امروز خامنه ای خطاب به جناح معترض درون ایران( اینم مثل ا ن توهم زده که بجای مردم ایران زر میزنه
به گزارش ایرنا، خامنه اي امروز در ديدار با مسئولان نظام اسلامي گفت : در حاليکه دخالت دشمنان بويژه نقش رسانه هاي آنها کاملاً آشکار است، ادعای آنها مبنی بر دخالت نکردن در مسال داخلی کشور نشان دهنده بي حيائي است. دشمنان از رسانه هاي خود، علناً براي گروههاي غافل و نادان اغتشاشگر، دستورالعمل چگونگي ايجاد نا امني ، تخريب و درگيري پخش مي کنند، و از طرف ديگر مدعي مي شوند که در امور داخلي ايران دخالت نمي کنند در حاليکه آشکارترين دخالتها را انجام ميدهند. البته رسانه هاي استکباري بمنظور حمايت از اغتشاش گران آنها را مردم مي نامند در حاليکه مردم، آن جمعيت ميليوني است که بمحض ديدن اين اغتشاشگران و مفسدان، خود را کنار مي کشد و آنها را با ديده ي نفرت و انزجار نظاره مي کند. اينکه قدرتهاي استکباري دنيا شعار خود را مقابله با جمهوري اسلامي قرار داده اند، نشان دهنده عظمت ملت، نظام و دولت است.
خامنه ای سپس خطاب به جناح معترض درون رژیم گفت : هر فردي با هر عنوان و موقعيتي اگر بخواهد جامعه را به سمت نا امني سوق دهد از نظر عموم ملت ايران، انسان منفوري است. همه باید هوشيار باشند زيرا هرگونه حرف، تحليل، و اقدام آنان که موجب بر هم خوردن امنيت جامعه شود، حرکت در خلاف مسير ملت ايران است. همه بايد مراقب گفتار و مواضع و حتي نگفتن هاي خود باشند. زيرا نگفتن مسائلي که بايد گفت، عمل نکردن به وظيفه است و گفتن مسائلي که نبايد گفت، عمل کردن بر خلاف وظيفه است. نخبگان مراقب باشند، زيرا در امتحان عظيمي قرار گرفته اند و موفق نشدن در اين امتحان، تنها مردود شدن نيست بلکه موجب سقوط آنان خواهد شد. البته عقلانيت، اين سياسي کاريهاي متعارف نيست زيرا سياسي بازيها خلاف عقل است و کساني که سياسي کاري را اقدام عقلائي مي دانند، اشتباه مي کنند. راه صحيح عقلانيت، همان راهي است که عبادت خدا را هموار کند و شاخص آن نيز اين است که خود قضاوت کنيم، آيا سخنان و موضع گيريهاي ما براي رضاي خدا و با نيت اخلاص است يا اينکه براي جلب توجه برخي افراد، بنابراين نبايد خود را فريب دهيم. در ميان ملت ايران سلايق مختلفي در عرصه زندگي اجتماعي وجود دارند که هر کدام نظر خود را بيان مي کنند اما آنجايي که ملت احساس مي کنند، مسئله دشمني با نظام در ميان است و دستي، حرکتي را براي ضربه زدن به نظام مديريت مي کند، از او فاصله مي گيرند، حتي اگر همان شعاري را بدهد که ملت به آن معتقد است.
موسوی(رییس جمهور):ما میخواهیم کمترین هزینه پرداخت شود، اما از هزینه دادن نمیهراسیم و اعتقاد داریم راه امام و شهدا باید ادامه پیدا کند.
موسوی: سنگها را بسته و سگها را گشوده اید؛ هرچه سریعتر به این بازی خاتمه دهید
میر حسین موسوی صبح امروز و به مناسب عید سعید مبعث در جمع خانواده زندانیان سیاسی حضور یافت و ضمن شنیدن صحبتهای خانواده ها در مورد چگونگی بازداشت و نگهداری عزیزانشان و نیز برخورد ناشایست محاکم قضایی با خانواده های آنها، دقایقی به سخنرانی پرداخت.
موسوی در ابتدای سخنان خود با تبریک عید بزرگ مبعث، خطاب به خانوادههای زندانیان گفت: یقینا شما خانوادهها تنها نیستید. خانواده عزیزانی که امروز در بند هستند، به بزرگی همه ملت ایراناند، چرا که آنها به خاطر دفاع از ارزشها و آرمانهای این ملت زندانی شده اند و این مساله یک مساله ملی است و ملی باقی خواهد ماند.
وی در ادامه و با آرزوی آزادی هرچه سریعتر این عزیزان، گفت: ما به یک دورنمای بزرگتر و منظر وسیعتری نیاز داریم تا بدانیم چرا این هزینهها پرداخت میشود، ما به دنبال جامعهای اسلامی، دینی و آزاد هستیم؛ جامعهای که مردم خود بر سرنوشت خود مقدر باشند و بتوانند در جهت تحقق آرمانها و آرزوهای خود حرکت کنند.
میرحسین موسوی در ادامه با تقبیح تلاشهای زیادی که در جهت پروندهسازی برای زندانیان صورت میگیرد، افزود: بسیاری از این زندانیان چهرههای شناختهشدهای هستند که سالها برای این کشور و این نظام زحمت کشیدهاند. چه کسی باور میکند که اینها با بیگانگان بسازند و منافع کشور خود را در جهت خواست آنان بفروشند؟ آیا کشور ما اینقدر حقیر و کوچک شده که میخواهید حرکت اعتراضی عظیم ملت را به بیگانگان نسبت دهید؟ آیا این توهین به ملت ما نیست؟ آیا این توهین به 40 میلیون رایدهنده نیست؟ آیا این توهین به دانشجویان، اساتید ، نخبگان و مدیران زحمتکش کشور ما نیست؟ متاسفانه خطیبی در نماز جمعه میگوید اعترافات در حال گرفته شدن است و در صورت صلاحدید پخش می شود و مساله تمام شده است. اما ما میگوییم با مسالهی جدیدی به نام بیداری ملت مواجه شدهاید؛ یک ملتی که دوباره متولد شده و به صحنه آمده تا از دستاوردهای خود دفاع کند. با دستگیریها و پروندهسازیها نمیتوان این مساله را خاتمه داد. هر چه زودتر به این بازی خاتمه دهید و فرزندان ملت را به ملت برگردانید.
موسوی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه در طول سالیان اخیر همواره منتقد صدا و سیما بوده و اعتقاد داشته این رسانه در جهت منافع ملی حرکت نمیکند، گفت: چهرهای که بعد از انتخابات از رسانه ملی دیدیم، به هیچ وجه قابل تصور نبود. سنگها را بسته اند و سگها را باز کرده اند. افرادی دعوت شدهاند تا با دروغ و تهمت و هتک حرمت، داستانسرایی و فضاسازی کنند، در حالی که 13 میلیون جمعیت به قول شما و اکثریت به قول ما حق ندارند از خود دفاع کنند. مانند تبلیغات ماشین رختشویی تهمتهای افراد را تکرار میکنند و امکان دفاع را برای ملت فراهم نمیآورند و امروز وجدان عمومی جامعه نشان میدهد که تا چه اندازه به یک رسانهی مستقل و ملی نیاز داریم. وقتی امکان گفتوگو و تبادل آرا در رسانهی ملی سلب می شود، فشارها خود را در جای دیگر بروز میدهند و مردم به رسانههای بیگانه روی میآورند. ما نمی خواهیم ملت به رسانههای بیگانه اتصال پیدا کنند و میپرسیم چرا ملت نباید خبرهای خودش را از رسانههای خودش بشنود؟
موسوی در ادامه افزود: اکنون برگرداندن اعتماد از دست رفته، بزرگترین ضرورت است و این مساله به هر شکل ممکن باید انجام بگیرد. یقین بدانید دولتی که در فضای بیاعتمادی به وجود آید، دولت ضعیفی خواهد بود و چون پشتوانه و مشروعیت مردمی ندارد، مرتبا به بیگانگان امتیاز خواهد داد و این به صلاح نظام و ملت نیست. برای استقرار این نظام خونهای بسیاری ریخته شده و هزینههای زیادی پرداخت شده است. باید ببینیم شهدای ما از انقلاب چه میخواستند؟ آیا پیام شهدا بستن فضا و آباد کردن زندانها بود یا آنها برای استقرار آزادی و حاکمیت بر سرنوشت خود جان می دادند؟ و اکنون نیز اگر ما هزینه میدهیم و شهید میدهیم، برای حفظ و حراست از همین ارزشهاست. ما میخواهیم کمترین هزینه پرداخت شود، اما از هزینه دادن نمیهراسیم و اعتقاد داریم راه امام و شهدا باید ادامه پیدا کند.
وی در انتها با انتقاد شدی از جو امنیتی حاکم بر جامعه، خطاب به کسانی که میپندارند با ایجاد رعب و وحشت می توانند مردم را ساکت کنند، گفت: ملت ما بعد از 30 سال آنقدر رشد پیدا کرده است که برای ساکت کردن آن نمیتوان به روشهای قبل از انقلاب بازگشت. بگذارید مردم آزادانه حرف و اعتراض خود را بیان کنند و یقین بدانید یک فضای آزاد، امنیت را در کشور ما بهتر از نیروهای نظامی حفظ خواهد کرد .
مشايی استعفا از معاون اولی را تكذيب كرد)یعنی اینکه یه بیلاخ به یزدی ....
خبرگزاری حکومتی فارس: سايت شخصي رحيم مشايي در مطلبي استعفاي وي از معاون اولي دولت دهم را تكذيب كرد.
ماموریت سگ های همتاسازی شده آغاز شد
گمرک کره جنوبی از آغاز ماموریت اولین سگ های پلیس همتاسازی شده جهان خبر داد.
قرار است این سگ ها که از نژاد لابرادور (Labrador) هستند برای جستجو به دنبال مواد مخدر غیرقانونی در فرودگاه اصلی کره جنوبی و دیگر گذرگاه های مرزی بکار گرفته شوند.
شش توله همتاسازی شده از روی یک سگ "بو کش" کانادایی پس از طی یک دوره آموزشی 16 ماهه، ماموریت خود را آغاز کردند.
این سگ ها تاپی (Toppy) نامیده شده اند که ترکیبی است از "فردا" (Tomorrow) و "پاپی" (puppy - به معنی توله سگ).
مقام های آژانس گمرک کره جنوبی معتقدند یافتن سگ های بو کش خوب دشوار است و از این رو بکارگیری سگ های همتاسازی شده هزینه های مبارزه با جرم و جنایت کمک می کند.
تنها حدود 30 درصد از سگ های بوکشی که بطور طبیعی متولد شده اند توانایی کمک به ماموران پلیس را پیدا می کنند اما دانشمندان کره جنوبی می گویند استفاده از روش همتاسازی می تواند آمار موفقیت را به 90 درصد افزایش دهد.
سگ های تازه بکارگرفته شده، از میان هفت توله انتخاب شده اند که در سال 2007 از روی یک سگ کانادایی بوکش "بسیار خوب" به نام چیس (Chase) شبیه سازی شده اند.
یکی از این هفت توله در جریان آموزش مصدوم شد و از برنامه آموزشی خارج گردید.
پارک جئونگ-هیون، یک سخنگوی گمرک در فرودگاه بین المللی اینچئون در شهر سئول (پایتخت کره جنوبی) این سگ ها را "اولین سگ های بو کش همتاسازی شده و بکارگرفته شده دانست."
او گفت: "سگ های همتاسازی شده در جریان آموزش عملکرد بهتری از سگ های طبیعی متولد شده دارند."
کار همتا سازی توسط گروهی از دانشمندان در دانشگاه ملی سئول انجام شد که اولین سگ همتاسازی شده جهان به نام اسناپی را نیز خلق کرده بود.
این پروژه که حدود 240 هزار هزینه داشت با حمایت مالی دولت کره جنوبی انجام شد.
Sonntag, 19. Juli 2009
دوستانی که همیشه زود جوگیر میشن! بخوانند لطفا،سخنان غافلگیرکننده محمد خاتمی
راه حل بحران کنونی
انجام یک رفراندم است
رایزنی های مهم در مشهد
آقای خاتمی در این دیدار که روز یکشنبه ۲۸ تیر ماه ۱۳۸۸ (۱۹ ژوئیه ۲۰۰۹) در دفتر مجمع روحانیون مبارز و با حضور تعدادی از اعضای بلندپایه این تشکل روحانی از جمله محمد موسوی خوئینی ها، علی اکبر محتشمی پور، مجید انصاری، مهدی امامی جمارانی و محمد موسوی بجنوردی برگزار شد، از گفته ها و پیشنهادهای علی اکبر هاشمی رفسنجانی در خطبه های نماز جمعه این هفته تهران استقبال کرد.
در همین حال مجمع روحانیون مبارز هم با صدور پنجمین بیانیه خود پس از انتخابات ریاست جمهوری ایران، بر راه حلی مشابه تاکید کرد و این راه حل را بر اساس "نص صریح قانون اساسی" دانست.
این تشکل سیاسی در بیانیه خود با انتقاد از حملاتی که در جریان انتخابات علیه علی اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام صورت گرفت، توصیه کرده پیشنهادهای آقای هاشمی عملی شود.
مجمع روحانیون مبارز تاکید کرده که "اعتماد حداقل میلیونها انسان نسبت به روندانتخابات سلب شده است" و خواستار آن شده که "به جای اصرار برروشهای ناکارآمد که تاکنون نتیجهای جز سلب اعتماد بیشتر نداشته است، دریک همهپرسی که عموم ملت ایران بتوانند آزادانه در آن شرکت کنند، نسبت بهآنچه اتفاق افتاده است، نظرخواهی شود."
این تشکل سیاسی خواستار آن شده که همه پرسی "زیر نظر نهادو مرجعی بیطرف و مورد اعتماد مردم" صورت گیرد.
دیدار خاتمی با خانواده بازداشت شدگان
یکی از حاضران در این جلسه به بی بی سی فارسی گفت آقای خاتمی در این باره گفته است: "توصیه های آقای هاشمی حداقل هایی است که می تواند فضای عمومی را تلطیف کرده و اعتماد از دست رفته را برگرداند و من در اینجا نکته ای را اضافه می کنم و به صراحت می گویم راه برون رفت از بحران فعلی، اتکا به آرای مردم و برگزاری رفراندوم قانونی است."
وب سایت موج سبز آزادی نیز که گردانندگان آن از حامیان میرحسین موسوی هستند، گزارش مفصلی از این جلسه منتشر کرده و گزارش داده است آقای خاتمی پیشنهاد داده این رفراندوم را باید نهادهای بی طرف "نظیر مجمع تشخیص مصلحت نظام" برگزار کنند و گفته است: "باید از مردم پرسید آیا وضعیت پیش آمده مطلوب استو از آن راضی هستند؟ اگر اکثریت مردم این وضع را قبول داشته باشند، ما هم تسلیم هستیم."
٣ مردادماه روز همبستگی جهان با مردم ایران، روزیکه دنیا به ایرانیان میگوید ، ما همه با هم هستیم
محافل و چهرههای مدافع حقوق بشر در ایران و جهان از این آقای رفسنجانی پشتیبانی کردهاند. شیرین عبادی حقوقدان ایرانی در گفتگویی با نشریه اشپیگل، نماز جمعهی اخیر به امامت هاشمی رفسنجانی را حادثهای مهم دانست "نه تنها برای ایران بلکه برای تمام جهان اسلام." زیرا به نظر خانم عبادی در این سخنرانی روحیه مداراجویی و حقگویی زنده بود.
خانم عبادی در گفتگو با اشپیگل به این موضوع مهم اشاره کرده که در تظاهرات روزهای اخیر شعارهای "مرگ بر روسیه و مرگ بر چین" هم شنیده شد، و این نشان میدهد که مردم میدانند کدام کشورهای خارجی در کنار حاکمان و در برابر خواست مردم جبهه گرفتهاند. به قول خانم عبادی این دو کشور خود موازین حقوق بشر را در مورد مردم خود به شدت نقض میکنند، پس تعجبی ندارد که اینک از زورگویی حاکمان ایران هم دفاع کنند.
شیرین عبادی از انتقادات هاشمی رفسنجانی پشتیبانی کرد، اما آن را کافی ندانست. به عقیده خانم عبادی برای بیرون رفتن از بحران سیاسی کنونی تنها یک راه حل وجود دارد: دولت باید به رأی مردم احترام بگذارد و اعتراضات مردم را با خشونت خفه نکند.
اعتراف شیخ محمد یزدی به کودتای انتخاباتی 22 خرداد
شیخ محمد یزدی، عضو فقهای شورای نگهبان و همچنین عضو مجلس خبرگان، روز گذشته در واکنشی تند و عصبی، به نکاتی که هاشمی رفسنجانی در نماز جمعه تهران طرح کرده بود پاسخ داد. بویژه درباره رسیدگی به نقش شورای نگهبان در انتخابات اخیر و شمارش آراء و ضرورت آزادی دستگیر شدگان حوادث اخیر و...
اظهارات محمدیزدی را نباید پاسخ به هاشمی رفسنجانی ارزیابی کرد، بلکه این نخستین اعتراف یک عضو نقش آفرین و تاثیر گذار شورای نگهبان در کودتائی است که علیه میرحسین موسوی انجام شد.
این اعتراف را مستند به کلمات و جملات خود او باید برجسته کرده و در برابر مردم قرار داد.
شیخ محمد یزدی که 8 سال ریاست قوه قضائیه را در اختیار داشته و اکنون با دستور امنیتی دفتر رهبری رئیس شورای حوزه علمیه قم شده (این مسئولیت باید با رای باشد) در مصاحبه خود که خبرگزاری فارس آن را منتشر کرد گفت که مشروعیت جمهوری اسلامی به رای مردم نیست، بلکه یک مشروعیت الهی است و دراین میان رای مردم، مقبولیت می تواند باشد نه مشروعیت.
جان کلام در کودتائی که شورای نگهبان نقش حقوقی و صحنه گردانی آن را برعهده داشت همین بود. یعنی شورای نگهبان است که تشخیص میدهد کدام انتخاب مشروعیت الهی رهبر را حفظ می کند و ایشان پیش از انتخابات رسما در یک اطلاعیه اعلام کرده بود از احمدی نژاد حمایت می کند!
البته حاج حبیب الله عسگراولادی پدرخوانده موتلفه اسلامی و دبیرکل جبهه پیروان رهبری نیز همین حمایت را اعلام کرده بود.
بخش مهمی از اعتراض میرحسین موسوی و شیخ مهدی کروبی و حتی محسن رضائی نیز همین بود. این که حداقل سه تن از فقهای شورای نگهبان (جنتی، یزدی، کعبی) پیش از انتخابات رسما از احمدی نژاد اعلام حمایت کرده اند و طبیعی است که هنگام برگزاری و شمارش آراء از اعلام حمایت خود دفاع کنند!
البته، از روز آشکارتر است که مصاحبه محمدیزدی متاثر از وحشتی است که حضور اعتراضی مردم در نماز جمعه گذشته در میان سازماندهنگان کودتا ایجاد کرده است. آن استدلال هائی که وی کرده، عمدتا برای پاسخگوئی به معدود روحانیون هنوز "خودی" است، زیرا مردم دیگر گوششان به این حرف ها بدهکار نیست!
او می خواهد کودتائی را که شده نزد روحانیونی توجیه کند که ریاست شورای آنها را در قم بر عهده دارد و شماری از آنها بزودی در جلسه خبرگان رهبری حاضر شده و گریبان جنتی و یزدی را خواهند گرفت. اجلاسی که گفته می شود اسناد کودتا قرار است در آن طرح شود.
آنچه شیخ محمد یزدی گفته نه تنها تلاش برای توجیه کودتای 22 خرداد، بلکه آغاز علنی کردن کودتا علیه آیت الله خمینی است.
همه مردم ایران می دانند که آیت الله خمینی وقتی به ایران بازگشت و رفت به بهشت زهرا، خطاب به مردم ایران و جهان اعلام کرد:« من دولت تعیین می کنم، من به پشتوانه حمایت این مردم، دولت تعیین می کنم، من توی دهن این دولت( دولت بختیار) می زنم.»
بنابراین، جز با کودتا علیه آیت الله خمینی و علیه انقلاب 57 می توان چنان سخن گفت که شیخ محمد یزدی سخن گفته است؟ حتی آیت الله خمینی که اگر نبود و نیآمده بود و انقلابی نشده بود، امثال شیخ محمد یزدی برای مجلس ختم و ترحیم مردم هم شانس دعوت و منبر نداشتند، در بهشت زهرا اعلام کرد: چون مردم از او حمایت می کنند، به خود اجازه میدهد دولت تعیین کند! یعنی مشروعیت تصمیم خود را از مردم میگیرد. او نگفت که چون مشروعیت من الهی است، دولت تعیین می کنم!
این پرت و پلاهائی که امثال شیخ محمدیزدی می گویند، تنها می تواند سخن و فرمان کودتا باشد و قیام خون آلود مردم که اکنون 5 هفته است ادامه دارد برای در نطفه خفه کردن این کودتا و گرفتن گلوی امثال جنتی و یزدی و فیروزآبادی و گریبان علی خامنه ایست که افسار گسیخته است و با تکیه بر سر نیزه سپاه با مردم سخن میگوید. این دیگر مشروعیت نظامی است نه مشروعیت مردمی، مگر آن که تصور کنیم سرنیزه الهی بر جمهوری اسلامی نازل شده است!
اشکوری: هاشمی با تمام وجود مخالف تداوم این دولت است
در ادامه این واکنشها حسن یوسفی اشکوری، پژوهشگر، و روحانی نواندیش در گفتوگو با رادیو فردا از نماز جمعه در تهران، به امامت آیتالله هاشمی رفسنجانی و همچنین از فضای سیاسی حاکم در کشور میگوید.
آقای اشکوری پیش از هر چیز، سخنان اکبر هاشمی رفسنجانی را مثبت تلقی میکند.
رادیو فردا: آقای اشکوری، دلیل این تلقی شما چیست؟
حسن یوسفی اشکوری: شاید دلیل این ارزیابی من این است که من همین اندازه هم توقع نداشتم. فکر میکردم ایشان محافظهکارانهتر از این عمل خواهد کرد و اگر بناست دو امتیاز به این طرف بدهد، یک امتیاز هم احتمالاً به آن طرف میدهد. چون این روش و منش آقای هاشمی رفسنجانی در طول این زمان نه چندان کوتاه ۳۰ ساله بوده است.
اما واقعیت امر این است که ایشان در عین حفظ آرامش و سنجیده سخن گفتن، ضمن اینکه بهانهای هم به آن طرف نداد، کوچکترین امتیازی هم به آن طرف نداد؛ با لحن و زبانی دیپلماتیک ولی کاملاً روشن، از جنبش اعتراضی مردم حمایت کرد. در یک هفتهای که بنا بود آقای هاشمی برای اقامه خطبه نماز جمعه بیاید، در رسانهها و سایتها و مقالهها و تحلیلهای مختلف هرکسی سعی می کرد که آقای هاشمی سخنگوی او باشد.
دو جناح در حکومت هم همین توقع را داشتند. ولی واقعیت این است که آقای هاشمی، با ظرافت و دقت، در نهایت جانب جنبش اعتراضی را گرفت. منتها با لحنی نرم و ملایم و بدون گزندگی و بدون اینکه بهانه به آن طرف بدهد، همین خواستهها را مطرح کرد اما آنها را هم خشمگین نکرد؛ سخنان و تعبیرات گزندهای به کار نبرد که بهانه به دست آنها بدهد.
فکر میکنم که صحبتهای آقای هاشمی رفسنجانی، هم خیرخواهانه بود، هم صادقانه و هم منصفانه. به هر حال در مجموع من سخنان آقای هاشمی رفسنجانی را مثبت و به نفع جنبش اعتراضی مردم ایران میبینم.
آقای اشکوری، به نظر شما، تا چه حد دولت و رهبری به خواستهها و مسائلی را که آقای هاشمی رفسنجانی در خطبههای دیروز مطرح کردند، توجه خواهد کرد؟
همه آنچه که ایشان گفتند، عملی است؛ چون چیزهای خیلی عجیب و ناشدنی مطرح نکردند. البته خواست عمومی مردم ابطال انتخابات و تجدید آن بود، که خوب چون از نظر قانونی و شکلی، از این مرحله گذشتهاند، طبیعی است که دیگر آن شعارها موضوعیت ندارد.
آقای هاشمی رفسنجانی در مطالبی که گفتند، بخصوص تأکید کردند که این خواستههایی که ایشان مطرح میکند، مورد تأیید مجلس خبرگان رهبری و همینطور مجمع تشخیص مصلحت نظام هست. بنابراین ایشان سخنانی که گفتند هم سخنان سنجیدهای بود، هم مورد حمایت دو نهاد مهم نظام جمهوری اسلامی بوده و از طرف دیگر هم این خواستهها، چیزهای حداقلی بود که در چارچوب قانون اساسی، در چارچوب همین نظام و وضعیت موجود هم قابل اجراست.
اما اینکه بشود یا نشود، این به عوامل متعددی بر میگردد. یکی این است که واقعاً خود مجموعه نظام، رهبری، دولت و ریاست جمهوری، نهادهای امنیتی، نهادهای نظامی، که فعلاً پشت این صحنه هستند و به هر حال رهبری این کودتا، به تعبیری، بر عهده دارند، تصمیمشان چه باشد.
بالاخره در آینده میخواهند چه کنند؟ به نظر میآید که اگر اندک عقل و تدبیری در مسئولان نظام جمهوری اسلامی باشد، به سود خودشان است که این تنش را کمتر کنند و این زندانیهای سیاسی بیگناه را آزاد کنند، تا در آینده با رادیکالیسم تندتر و مقاومت تندتری مواجه نشوند و این به سود خودشان است.
آقای یوسفی اشکوری، شما فضای سیاسی جمهوری اسلامی ایران را در ماههای پیش رو چگونه میبینید؟ آقای خامنهای، آقای هاشمی رفسنجانی و آقای احمدینژاد چگونه روابط سیاسی خواهند داشت؟
پیشبینی حوادث آینده واقعاً کار سادهای نیست. ولی به نظر میآید که آقای هاشمی رفسنجانی با توجه به اینکه خودش از آغاز به شدت معترض دولت احمدینژاد بوده و بعد هم در این جریان مناظرهها آقای احمدینژاد با آن حریمشکنیها و پردهدریهایی که انجام داد و آقای هاشمی رفسنجانی و خانوادهاش را به شدت مورد انتقاد تام قرار داد، آقای هاشمی رفسنجانی با تمام وجود معترض و مخالف این دولت و تداوم آن است.
بویژه اینکه حتی در نهایت رهبری هم علیرغم آن نامه معروف آقای هاشمی و علیرغم آن دیدار سه ساعتهای که با ایشان داشت و تلاشهایی که ایشان کرد که به نوعی با رهبری به تفاهم برسد در ارتباط با امر انتخابات، در نهایت هم دیدیم که باز هم جانب آقای احمدینژاد را گرفت.
بنابراین این مناسبات و روابط به شدت تیره شده. اما به نظر میرسد که آقای هاشمی رفسنجانی فعلاً به جای اینکه با رهبری و حتی با دولت به تقابل بپردازد، با این سخنان دیپلماتیک و چند پهلو و در عین حال روشن از این مرز و مرحله بگذرد تا در مراحل بعد بتواند به برنامهها و افکار خودش جامه عمل بپوشاند.
آنچه من پیشبینی میکنم این است که ایشان پس از این هم در برابر دولت به اشکال مختلف خواهد ایستاد و به هر حال با دولت و شخص آقای احمدینژاد مقابله خواهد کرد؛ به شکلهایی که خودش میداند و از شیوههایی که خودش معمولاً استفاده میکند؛ بویژه که دو نهاد مهم مجلس خبرگان رهبری و مجمع تشخیص مصلحت نظام را هم در اختیار دارد؛ و بخشی از اصولگراهای درون حاکمیت هم با آقای هاشمی رفسنجانی هستند.
جنبش عمومی اعتراضی هم با سخنان ایشان طبیعی است که به سوی ایشان گرایش بیشتری پیدا کرده باشد. بنابراین این پایگاه مردمی ایشان هم تاحدودی ترمیم شده است. اما در ارتباط با رهبری، آنچه مسلم است این است که روابط بیش از گذشته تیره است و حتی شما اگر توجه کرده باشید میبینید ایشان در سخنرانی خطبه های نماز جمعه از رهبری یاد نکرد.
یک بار فقط به مناسبتی یاد کرد ولی هیچگونه تأییدی، تجلیلی، هیچیک از این سخنان را که طبق معمول هم بود، انجام نداد. در گذشته سابقه ندارد که آقای هاشمی رفسنجانی اینگونه سخن بگوید. این نشان دهنده تیرگی روابط این دو شخصیت مهم و مؤثر نظام جمهوری اسلامی است.
یازده قسمت از بدن آیت الله خامنه ای که به آن نیازی ندارد/ابراهيم نبوي
گوش: رهبری نیاز به گوش ندارد، چون افرادی که با او حرف می زنند، همان چیزهایی را می گویند که خودش گفته است، به همین دلیل اصلا نیازی به شنیدن آنچه گفته است، ندارد.
چشم: به گفته پزشکان رهبری نیاز به چشم هم ندارد، چون دشمنانی را که وجود ندارند و شبیخون کرده اند از ده هزار کیلومتری می بیند.
دست: رهبری نیاز به دست ندارد، چون همه جا دست دارد، و مشکلی هم احساس نمی کند.
معده: به گفته پزشکان رهبری نیاز به معده ندارد، چون اگر داشته باشد، ممکن است گرسنه اش بشود و یادش بیفتد که مردم گرسنه اند، به همین دلیل اصلا نیازی به آن ندارد.
دماغ: به گفته پزشکان دماغ یا برای احساس کردن بوی خطر است، که رهبری اصلا این بو را احساس نمی کند، یا برای نگه داشتن عینک است که عینک به درد کسی می خورد که بخواهد از چشمش استفاده کند، که ایشان بدون عینک هم در جریان همه چیز هست.
سایر انگشت ها: اصولا به گفته پزشکان سایر انگشت ها( بجز انگشت اشاره) یا برای گرفتن چیزی است یا برای دادن چیزی به کسی، ایشان که همه چیزها را گرفته، چیزی هم نمی خواهد بدهد، می ماند یک انگشت اشاره که هر وقت بلندش می کند، بیست تا روزنامه نگار می افتند زندان.
پا: انسان شناسان معتقدند عضوی به نام پا برای رفتن است، وقتی همه چیز پیش شما بیاید، نیازی به رفتن ندارید.
ابرو: ابرو یک عضو در صورت است که معمولا یا برای خوشگلی است یا برای حفظ امنیت نظام، وقتی کسی نتواند بگوید بالای چشم آقا ابروست، و اگر بگوید باید برود زندان یا حداقل سه هزار کیلومتر فاصله بگیرد، ابرو به درد آقا نمی خورد.
خال لب: رهبری به خال لب دوست گرفتار نمی شود، برخلاف رهبر سابق( آیت الله خمینی که به خال لب دوستش گرفتار شد) ایشان یک خصوصیتی دارد که هر کس به او توجه کند، در هر حال گرفتار می شود، به همین دلیل نیازی به خال لب ندارد.
سیستم عصبی: سیستم عصبی برای نشان دادن واکنش است، مثلا شما دارید سقوط می کنید، سیستم عصبی به شما هشدار می دهد، یا در یک سطح شیب دار بطرف پائین هستید، سیستم عصبی به شما می گوید که دارید پائین می روید، یا شب ها صدای مرگ بر دیکتاتور می شنوید، سیستم عصبی به شما می گوید باید زودتر یک کاری بکنید. به گفته پزشکان معالج رهبری این سیستم مدتهاست از بین رفته است.
غدد اشکی: معمولا غدد اشکی در انسان این خاصیت را دارد که وقتی اشک تولید می کند، انسان آرام و معتدل می شود، در رهبری هر وقت اشک تولید می شود، مثل هجده تیر 78 یا بیست و پنجم خرداد 88 یک روز بعد تعداد زیادی ادم یا زندانی یک مجروح می شوند، به نظر می رسد بخش فریاد حنجره ایشان با غدد اشکی کارکردش تغییر کرده، به همین دلیل وجود آن غیر ضروری است.
نقل از کتاب طب الکبیر اثر محمد سرورالدین از دانشگاه آکسفورد، صص 220-228
هشت مساله اساسی در سقوط هواپیمای کاسپین
سقوط هواپیما یا تصادف اتومبیل مثل فوتبال مستقیما با وضع سیاسی کشور رابطه دارد، هفته گذشته در جریان پرواز هواپیمای فوکر در مسیر تهران ایروان 152 نفر کشته شدند، یکی از کارشناسان کاسپین گفته است که در این شرکت هواپیمایی همه می دانستند این هواپیما نقص فنی دارد و نباید پرواز کند، اما مثل خیلی چیزهای دیگر پرواز کرد و مثل خیلی چیزهای دیگر در مملکت ما سقوط کرد، بیایید ببینیم چه چیزهایی در مملکت ایراد دارد که ملت ما یا دائم در سقوط هواپیما کشته می شوند، یا تصادف رانندگی یا درگیری خیابانی
اول: رهبری، خودش معلول یک حادثه است و از نظر آناتومی اشکال فنی دارد و برای پرواز مناسب نیست.
دوم: رئیس جمهور رادارش کار نمی کند، یا هاله نور می بیند، یا تصور می کند با پیغمبر حرف می زند، یا از نظر محاسبات و فنی ایراد دارد، اصلا چنین موجودی برای امر پیچیده ای مثل پرواز مناسب نیست.
سوم: فرمانده ارتش، خودش بطور طبیعی 150 کیلو اضافه بار دارد و اگر سوار هواپیمای سالم هم بشود، آن هواپیما دچار نقص فنی خواهد شد.
چهارم: فرمانده نیروی هوایی، مهم ترین فرماندهان نیروی هوایی ایران به دلیل سقوط هواپیما کشته شده اند.
پنجم: مسوول سازمان هواپیمایی و زارت راه و ترابری، تقریبا همه مسوولان وزارت راه و سازمان هواپیمایی کشوری خودشان در سقوط هواپیما کشته شده اند، چه انتظاری از مردم عادی داریم؟
ششم: قطار باربری، پنج شش سال قبل یک قطار باربری که ده نفر خدمه داشت تصادف کرد و 350 نفر در این تصادف کشته شدند. پس مشکل از هواپیما هم نیست.
هفتم: ماشین های سواری، هر سال در ایران ما رکورددار بیشترین تصادف هستیم و به اندازه یک جنگ یا ده انقلاب هر سال قربانی تصادف می دهیم، سالانه 35 هزار نفر در تصادفات جاده ای می میرند.
هشتم: راهپیمایی سکوت: یک ماه قبل در تهران سه میلیون نفر در سکوت راهپیمایی کردند، آنها حتی شعار هم نمی دادند، نمی دویدند و با هم حرف نمی زدند، فقط راه می رفتند. در نتیجه هزار نفر زندانی و صد نفر کشته شدند.
نتیجه گیری اخلاقی: یک عکس احمدی نژاد، عکس خامنه ای، عکس شاهرودی، عکس لاریجانی و عکس مرتضوی را داخل هر وسیله نقلیه ای بگذارید قطعا تصادف می کند. ربطی به سرنوشت هم ندارد.
هشت معجزه (ابراهیم نبوی
عصای موسی: حضرت موسی عصا را به اژدها تبدیل می کرد و به مردم کمک می کرد، حضرت محمود باتوم را به نیروی ضد شورش تبدیل می کند و به جان مردم می اندازد.
کشتی نوح: حضرت نوح در کشتی اش همه جور جانوری را نگه می داشت، حضرت محمود در کابینه اش همه جور جانوری را نگه می دارد.
دم عیسی: حضرت عیسی مرده ها را زنده می کرد، حضرت محمود در یک ماه ظهورش در دوره جدید صد زنده را مرده کرده است.
زبان سلیمان: حضرت سلیمان با هر حیوانی می توانست به هر زبانی حرف بزند، حضرت محمود با هیچ آدمی هم نمی تواند حرف بزند.
جمال یوسف: حضرت یوسف آنقدر زیبا بود که هر وقت زنان او را می دیدند به او خیره می شدند و دستشان را می بریدند، حضرت محمود طوری است که تا تصویرش پخش می شود، زنان می گویند خاموش کن مرده شور اون قیافه نکبتت رو ببره
کتاب آسمانی: معجزه حضرت محمد کتاب آسمانی بود که بر وی نازل شد، معجزه حضرت محمود کتاب " معجزه هزاره سوم" بود که بر فاطی الهام شد.
مرغ ابراهیم: معجزه حضرت ابراهیم این بود که چهار مرغ مرده را زنده کرد، معجزه حضرت محمود این بود که در چهار سال کاری کرد قیمت مرغ سه برابر بشود.
شق القمر: یکی از معجزات حضرت محمد این بود که کره ماه را در عربستان به دو نیمه کرد و در حقیقت شق القمر کرد، معجزه حضرت محمود این بود که در نیویورک دور خودش هاله نور دید.
نقل از کتاب قصص الائمه الکفر، فصل محمود پیامبر، صفحه 234
Samstag, 18. Juli 2009
بعداز سانحه تصادف برای مدیر قسمت کامپیوتر وزارت کشور( قسمت آرا) ! حال سانحه تصادفی دیگر ! ولی اینبار مجتبی تکین و همسر و فرزند
تلفن را قطع میکنم و بیدرنگ به سمت خبرگزاری میآیم. در مسیر آمدن بد به ذهنم راه نمیدهم. پلهها را دو تا یکی میکنم و وارد گروه عکس میشوم! نه نه! باورکردنی نیست. حتما خواب میبینم! برمیگردم و تا انتهای کوچه میروم تا به خیابان میرسم. تلفنم دوباره زنگ میزند، دوست دیگری است. حال و احوال میکند و حین صحبتم همکاران دیگر را میبینم که گریان به سمت خبرگزاری میروند!
به تحریریه برمیگردم، دوباره نگاه می کنم و مبهوت میشوم. همه گریه میکنند. مهمانان ناخوانده داریم. محمد خیرخواه به سمتم میآید و تسلیت میگوید. پشت یکی از سیستمهای گروه سیاسی مینشینم، خبرها را مرور میکنم و دیگر گریه امان نمیدهد.
مجتبی تکین عکاس باسابقه خبری کشور و دبیر گروه عکس خبرگزاری مهر و روزنامه تهران تایمز امروز جمعه بر اثر سانحه تصادف به رحمت ایزدی پیوست
.آخرین وداع با خانواده تکین ؛ فردا ساعت 9 صبح
به گزارش خبرنگار مهر، پیکر دبیر گروه عکس خبرگزاری مهر که روز جمعه در سانحه تصادف به دیار باقی شتافت به همراه همسر و فرزند آن مرحوم ساعت 9 صبح فردا از مقابل منزل وی در خزانه بخارایی، نرسیده به فلکه اول، کوچه شهید داود سلیمیان، شماره 36 به سمت بهشت زهرا (س) تشییع میشود
مرحوم مجتبی تکین و دخترش "شکیلا"
ضمنا وسیله نقلیه برای انتقال دوستان و همکاران زندهیاد مجتبی تکین به بهشت زهرا (س) از مقابل منزل آن مرحوم و همینطور خبرگزاری مهر مهیا است
مجتبی تکین دبیر گروه عکس خبرگزاری مهر و روزنامه تهران تایمز که از عکاسان برجسته ، متعهد و اخلاق گرای جامعه رسانه ای کشور بود عصر جمعه در حادثه رانندگی در محور گردنه حیران به همراه دختر خردسالش و نیز همسر مرحومه اش به رحمت ایزدی پیوست
شنبه آینده روز همبستگی جهانی با جنبش مردم ایران
فراخوان جهانی برای پشتیبانی از جنبش مردم ایران در روز شنبه ۳ مرداد
رادیو آلمان: در پی ناآرامیهای اخیر در ایران و سرکوب خشن معترضان توسط نیروهای انتظامی، سازمان عفو بینالملل، گزارشگران بدون مرز و انجمن بینالمللی قلم، مردم جهان را برای پشتیبانی از حقوقبشر و آزادی مطبوعات در ایران فراخواندند.
سازمانهای پشتیبان حقوقبشر با انتشار بیانیهای در برلین، اعلام کردند، که روز شنبه (۲۵ ژوئیه، ۳ مرداد) روز همبستگی جهانی با جنبش مردم ایران و مطالبات برحق آنان است. سازمانهای مدافع حقوقبشر از جمله خواهان توقف فوری خشونت دولتی علیه مردم و آزادی تمام زندانیان سیاسی شدند.
سازمانهای مدافع حقوقبشر با این فراخوان میکوشند، برنامههایی در سراسر جهان در اعتراض به نقض حقوقشهروندی در ایران برپا دارند.
یکی دیگر از خواستههای سازمانهای پشتیبان حقوقبشر، بررسی نقض حقوق مردم ایران، پس از رخدادهای اخیر، زیر نظر سازمان ملل متحد است.
به گفته این سازمانها، پاسخ جمهوری اسلامی به «تظاهرات مسالمتجویانه» معترضان، ضرب وشتم، بازداشت، و کشتار بوده است.
سازمانهای پشتیبان حقوقبشر با انتشار بیانیهای در برلین، اعلام کردند، که روز شنبه (۲۵ ژوئیه، ۳ مرداد) روز همبستگی جهانی با جنبش مردم ایران و مطالبات برحق آنان است. سازمانهای مدافع حقوقبشر از جمله خواهان توقف فوری خشونت دولتی علیه مردم و آزادی تمام زندانیان سیاسی شدند.
سازمانهای مدافع حقوقبشر با این فراخوان میکوشند، برنامههایی در سراسر جهان در اعتراض به نقض حقوقشهروندی در ایران برپا دارند. شیرین عبادی، دارنده جایزه صلح نوبل نیز از این فراخوان حمایت کرده است.
یکی دیگر از خواستههای سازمانهای پشتیبان حقوقبشر، بررسی نقض حقوق مردم ایران، پس از رخدادهای اخیر، زیر نظر سازمان ملل متحد است. به گفته این سازمانها، پاسخ جمهوری اسلامی به «تظاهرات مسالمتجویانه» معترضان، ضرب وشتم، بازداشت، و کشتار بوده است.
بازگشت نیرومند معترضان به خیابانها
در پی برگزاری مراسم نماز جمعه در ۲۶ تیر به امامت آیتالله هاشمی رفسنجانی، روحانی پرنفوذ ایران، صدها هزار نفر از مردم تهران بار دیگر در خیابانهای پایتخت دست به تظاهرات زدند.
به گفته خبرگزاریها و به نقل از شاهدان عینی، میان مردم و نیروهای امنیتی-انتظامی زد و خوردهایی رخ داده که در پی آن تعداد زیادی از تظاهرکنندگان بازداشت شدهاند. نیروهای دولتی وسیعاً از گاز اشکآور علیه مردم استفاده کردهاند.
رئیس شورای مصلحت نظام، در نماز جمعهای کمنظیر، در سخنان خود از دولت انتقاد کرد و کشور را مواجه با بحران دانست. رفسنجانی با اشاره به نقش تعیینکننده مردم در سرنگونی نظام سلطنتی، کسب اعتماد دوباره از مردم را بسیار مهم خواند.
رفسنجانی با صدایی بغضآلود، از رژیم خواست، که زندانیان را آزاد کند و خواهان مدارا و تساهل میان گروههای مخالف شد. این روحانی ۷۵ ساله، با سخنان خود، باردیگر حمایتش را از طرفداران موسوی آشکار ساخت.
رفسنجانی تاکید کرد، که بخش عظیمی از مردم نسبت به نتایج انتخابات تردید دارند.
"صرف همراهی مردم مشروعیت نظام را ایجاد نمیکند"
آیتالله یزدی، عضو فقهای شورای نگهبان در گفتوگویی با خبرنگاران در قم اعلام کرد، که هاشمی رفسنجانی در خطبههای نماز جمعه تهران با طرح مسایلی به اصل مشروعیت نظام بیتوجهای کرده است.
به گفته یزدی اصلاحطلبان نخست سبب ایجاد بذر تردید در جامعه شدند. یزدی افزود، مشروعیت حاکمیت در اسلام از طرف خدا و تنها مقبولیت از سوی مردم است و صرف همراهی مردم مشروعیت نظام را ایجاد نمیکند.
خبرگزاری فارس به نقل از یزدی مینویسد: «هاشمی رفسنجانی در خطبه اول نماز جمعه مردم را تکیه گاه قرار دادند و این غلط فاحش است.»
در مقابل، محمد غروی عضور ارشد جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در گفتگویی با خبرگزاری ایلنا، سخنان رفسنجانی را دلسوزانه خواند و آن را نشانه تقوای بالای خطیب نماز جمعه دانست. وی با تقدیر از رفسنجانی در جهت مدیریت نظام به انتخاب اسفندیار رحیم مشایی به عنوان معاون اول رئیسجمهوری انتقاد کرد. وی با اشاره به تذکرات مکرر از سوی علما به رئیسجمهوری، انتصاب مشایی را دور از انتظار خواند.
«پرسپولیس بچه یتیمی است که چندین مادر دارد» گفتوگو با پرویز زاهدی
تیم فوتبال پرطرفدار پرسپولیس تهران پس از پشت سر گذاشتن سالی ناکام در عرصه فوتبال ایران و آسیا، این بارنیز در آستانه فصل بحرانی دیگری قرار گرفته است. در حالی که فصل جدید لیگ برتر ایران در اواسط ماه مرداد آغاز میشود، وضعیت رهبری کادر فنی قرمزپوشان پایتخت در پرده ابهام است.
رایزبرگن هلندی، کلاوس توپمولر آلمانی و برانکو ایوانکویچ کروات، گزینههای سران پرسپولیس برای سمت سرمربیگری این تیم در طول روزهای اخیر بودند. اما این ۳ مربی علیرغم دست مزدهای پیشنهادی هنگفت با اشاره به وضعیت نامطلوب ساختاری امکانات در باشگاه پرسپولیس و مسایل حاشیهای در کشور، ازعقد قرارداد با این تیم صرف نظر کردند.
پرویز زاهدی، خبرنگار ورزشی پرسابقه و سردبیر ورزشی روزنامه ایران در تهران در گپی با بخش فارسی دویچه وله ضمن اشاره به ساختار دولتی پرسپولیس وضعیت این باشگاه پرطرفدار را به «بچه یتیمی» توصیف میکند که «چندین مادر دارد».
مصاحبهگر: فرید اشرفیان
تحریریه: فرید وحیدی
برای شنیدن گفتوگو با پرویز زاهدی لینک پایین صفحه را کلیک کنید.